Yhteiskuntavastuuraportti ja vuosikertomus 2014

Iloa elämään

Veikkauksen pelit tuottavat iloa elämään meille kaikille. Yli puolet pelatuista euroista palautuu voittoina pelaajille. Veikkauksen tuotolla on tuhansia kohteita suomalaisen taiteen, liikunnan, tieteen ja nuorisotyön parissa. Opetus- ja kulttuuriministeriön jakamilla sadoilla miljoonilla euroilla tehdään mahdolliseksi iloisia asioita kaikkialla Suomessa – meille kaikille. 

Veikkauksen tavoitteena on vastuullisen rahapelaamisen edistäminen ja kestävä kasvu. Yhtiö panostaa erityisesti sähköisen liiketoiminnan ja tuotevalikoiman kehittämiseen. Tavoitteena on vahvistaa tunnesidettä asiakkaisiin asiakaskokemuksen ja edunsaajatietoisuuden paranemisen kautta.

Arvot

Yhteiseksi hyväksi

Veikkaus tuottaa monipuolista arvoa suomalaisille. Yhtiö tarjoaa mahdollisuuden osallistua pelaamalla yhteisen hyvän edistämiseen turvallisesti ja luotettavasti. Veikkaus antaa suomalaisille mahdollisuuden myös työskennellä yhteiseksi hyväksi. Veikkaus työllistää välillisesti kymmeniä tuhansia suomalaisia.

Vastuullisesti

Yhteiskuntavastuu on keskeinen osa Veikkauksen strategiaa ja käytännön toimintaa. Asiakas voi luottaa sataprosenttisesti Veikkaukseen. Raportoinnin on oltava avointa ja laajaa, koska yhtiö on toiminnastaan vastuussa yhteiskunnalle.

Luotettavasti

Veikkauslaiset voivat luottaa toisiinsa kaikissa tilanteissa. Luotettavaan toimintaan liittyy myös avoin vuorovaikutus. Asiakkaat voivat aina luottaa yhtiön tarjoamiin pelituotteisiin.

Luovasti

Veikkauksen pelituotteiden, palvelujen ja toimintatavan halutaan heijastavan luovuutta ja iloa. Myös henkilökuntaa kannustetaan uuden luomiseen.